### PROPOSED JOINT WEBINAR AGENDA

for

# Groundfish Advisory Subpanel (GAP) and Groundfish Management Team (GMT)

Pacific Fishery Management Council
Online Webinar Meeting
February 19, 2025

The primary purpose of the GAP and GMT webinar is to discuss the March 2025 Pacific Fishery Management Council meeting. The meeting will begin at 10:00 a.m. Pacific Time and will adjourn when business is completed for the day. Time estimates are approximate. Agenda items listed under the GAP/GMT Administrative Matters are in numerical order; other agenda items reflect their March Council meeting agenda numbering. A single public comment session is scheduled; however, the Chairs may allow public comment after each agenda item if time allows. A question-and-answer period will occur after each agenda item.

# Wednesday, February 19, 2025 10:00 a.m.

## **GAP/GMT Administrative**

1. Call to Order and Opening Remarks

Jessi Waller/Todd Phillips

2. Agenda Overview Jessi Waller

3. GAP/GMT Chair Webinar Remarks

a. GAPb. GMTSusan ChambersWhitney Roberts

## C. Pacific Halibut Management

- 1. Annual Report of the International Pacific Halibut Commission (IPHC) Angela Forristall (10:15 a.m.; 15 minutes; Report due Thursday, March 6)
- Incidental Catch Recommendations: Options for Salmon Troll and Final Action for Fixed Gear Sablefish Fisheries
   Angela Forristall
   (10:30 a.m.; 10 minutes; Report due Thursday, March 6)

### H. Groundfish Management

Humpback Whale and Leatherback Sea Turtle Biological Opinion Jessi Waller/ (10:40 a.m.; 45 minutes; Report due Saturday, March 8) Dan Lawson
 Inseason Adjustments- Final Todd Phillips (11:25 a.m.; 30 min; Report due Sunday, March 9)

#### **Public Comment**

(11:55 a.m., 15 minutes)

The GAP and GMT will break into separate breakout rooms on the webinar at this time.

#### **GAP Administrative**

4. Cost Recovery Report Christopher Biegel (12:10 p.m.; 30 min)

5. Team Discussion, Assignments, Review Agenda Leads (12:40 p.m.; 20 min)

Susan Chambers

## **GMT Administrative**

4. Team Discussion, Assignments, Work Session (12:10 p.m.)

GMT

**ADJOURN** — *estimated* 1:00 p.m.

PMFC 01/23/25