Ad Hoc Marine Planning Committee

Pacific Fishery Management Council Online Meeting February 20, 2024

This Marine Planning Committee (MPC) meeting will be held online and is open to the public. Pertinent information will be posted on the meeting webpage prior to the meeting. A dedicated public comment agenda item has been scheduled. Additional public comments may be taken at the discretion of the Co-Chairs. Times on this agenda are subject to change once the meeting begins, and breaks will be taken as needed, at the discretion of the Co-Chairs.

Tuesday, February 20, 10 a.m.

- A. MPC Administrative Matters
 - 1. Welcome and Announcements

Kerry Griffin Mike Conroy/Susan Chambers

- 2. Agenda Overview, Assignments (15 minutes)
- B. California Assembly Bill 525 Discussion
 - 1. Overview

2. MPC Discussion

(10:15 a.m.; 45 minutes)

Mike Conroy

ΑII

C. State by State Updates

(11 a.m.; 45 minutes)

- 1. California
- 2. Oregon
- 3. Washington

Mike Conroy/Crystal D'Souza Susan Chambers/Jessica Watson Corey Niles/Mike Okoniewski

D. Tribal Update

(11:45 p.m.; 15 minutes)

Steve Joner

LUNCH

E. National Marine Fisheries Service Update

(1 p.m.; 15 minutes)

Lilah Isé

F. Upcoming Lease Survey Activities

(1:15 p.m.; 1 hour)

1. Golden State Wind

- 2. Equinor
- 3. Canopy Wind

Rachel Mahler Patrick Tennant **Rick Robins**

PUBLIC COMMENT PERIOD 2:15 p.m.; 15 minutes.

G. Comprehensive Impacts Analysis and Road Map (2:30 p.m.; 30 minutes)

Jessica Watson/Mike Conroy

H. MPC Discussion

MPC

- 1. MPC Report
- 2. April Council Meeting and Parking Lot Issues

(3 p.m.; 30 minutes)

I. Upcoming Activities and Workload Planning

MPC

1. Discussion, Schedule for Supplemental Report, and Upcoming Events (3:30 p.m.; 30 minutes)

Adjourn

PFMC 02/13/24