PROPOSED WEBINAR AGENDA Groundfish Management Team (GMT)

Pacific Fishery Management Council Online Webinar Meeting August 25 and 30, 2022

The purpose of these webinars is to review items on the Pacific Council's September 2022 meeting agenda and begin developing recommendations.

Discussion length for each agenda item is an estimate. The meeting will adjourn when business for the day is completed. A public comment session is scheduled each day, however, the Chair may allow public comment after each agenda item if time allows.

Thursday, August 25, 2022 – 8:30 AM

GN	1T .	Administrative		
	1.	Call to Order and Opening Remarks	Melissa Mandrup, Chair	
		Agenda Overview	Todd Phillips	
	3.	Approve Agenda		
G.	Gr	Groundfish Management		
	3.	Electronic Monitoring Update	Brett Wiedoff	
		(8:45 a.m.; 15 minutes; report due Friday, September 9)		
	4.	Methodology Review – Preliminary Fishery Impact Model Topics Final Assessment Methodologies (9:00 a.m.; 30 minutes; <i>report due Friday, September 9</i>)	and John Devore	
	7		John DeVore	
	7.	Stock Assessment Check-In and Plan – Final Action (9:30 a.m.; 45 minutes; <i>report due Saturday, September 10</i>)	John Devore	
	10.	Inseason Adjustments – Final Action	Todd Phillips	
		(10:15 a.m.; 30 minutes; report to Council Sunday, September 11))	
C. Administrative Matters				
	4.	Marine Planning	Kerry Griffin	
		(10:45 a.m.; 15 minutes; report due Monday, September 12)		
	3.	Council Meeting and Process Efficiencies	Merrick Burden	
		(11:00 a.m.; 30 minutes; report due Sunday, September 11)		
Public Comment				
		(11:30 a.m.; 15 minutes)		
GMT Administrative Matters (continued)				
		Review Agenda Leads and Assignments, Other Business (11:45 a.m.; 15 minutes)	Melissa Mandrup	
ADJOURN — estimated 12:00 p.m.				

Tuesday, August 30, 2022 – 8:30 AM

GMT Administrative

- 1. Call to Order
- 2. Agenda Overview
- 3. Approve Agenda

G. Groundfish Management

- Melissa Mandrup, Chair Todd Phillips
- 8. Trawl Catch Share Program Cost Project Jim Seger/Darrell Brannon (8:30 a.m.; 30 minutes; report due Saturday, September 10)
 9. Trawl Catch Share Program and Inter-Sector Allocation Review Planning Jim Seger (9:00 a.m.; 30 minutes; report due Saturday, September 10)
 2. Workload and New Management Measure Update Todd Phillips (9:30 a.m.; 30 minutes; report due Friday, September 9)
 5. Stock Definitions Update John DeVore (10:00 a.m.; 45 minutes; report due Friday, September 9)
 6. Non-Trawl Area Management Measure Saturday, September 10)

Public Comment

(11:30 a.m.; 15 minutes)

GMT Administrative Matters (*continued***)**

4. Review Agenda Leads and Assignments, Other Business Melissa Mandrup (11:45 a.m.; 15 minutes)

ADJOURN – *estimated* 12:00 p.m.

PFMC 08/04/22