PROPOSED WEBINAR AGENDA

GROUNDFISH MANAGEMENT TEAM

Pacific Fishery Management Council Online Webinar Meeting <u>May 23-24, 2022</u>

The purpose of this webinar is to complete analyses identified by the Pacific Council at their April 2022 meeting as potential 2023-2024 groundfish management measures and to discuss items on the Pacific Council's June 2022 meeting agenda. This agenda consists of two parts, the GMT's work session, Monday through noon on Tuesday and a discussion on the Council's June agenda items on Tuesday afternoon.

Discussion length for each agenda item is an estimate. The meeting will adjourn when business for the day is completed. A public comment session is scheduled each day however, the Chair may allow public comment after each agenda item if time allows.

Monday, May 23, 2022 – 8:00 AM

GMT: Work Session continued

9:15 a.m.

GMT Administrative 1. Call to Order and Opening Remarks Melissa Mandrup, Chair 2. Agenda Overview **Todd Phillips** 3. Approve Agenda 2023–2024 Management Measures Work Session Quillback Rockfish and Copper Rockfish 2023-2024 Specifications Chantel Wetzel 8:30 a.m. Annual Catch Targets for Quillback Rockfish and Copper Rockfish Melissa Mandrup 9:30 a.m. Block Area Closures for Groundfish Mitigation Whitney Roberts/Katie Pierson 10:30 a.m. Public Comment —11:30 a.m. Stock Assessment Discussion Jim Hastie 1:00 p.m. **GMT: Work Session** 2:00 p.m. Tuesday, May 24, 2022 – 8:00 AM Call to Order and Opening Remarks Melissa Mandrup, Chair 8:00 a.m. **Discard Mortality Rates: Update** Lynn Mattes 8:15 a.m.

Tuesday, May 24, 2022 – Continued

Pre-Council Meeting Webinar 1:00 p.m.

GMT Administrative

	2.	Call to Order Agenda Overview Approve Agenda	Melissa Mandrup, Chair Todd Phillips
F.	Gr	oundfish Management	
	2.	Limited Entry Fixed Gear Catch Share Program Review (1:10 p.m.; 30 minutes; <i>report due Friday, June 10</i>)	Jessi Doerpinghaus
	5.	Sablefish Gear Switching (1:40 p.m.; 30 minutes, <i>report due Saturday, June 11</i>)	Jim Seger
	4.	Stock Definitions — Scoping (2:10 p.m.; 45 minutes; <i>report due Friday, June 10</i>)	John DeVore
	7.	Inseason Adjustments – Final Action (2:55 p.m.; 20 minutes; <i>report due Monday, June 13</i>)	Melissa Mandrup
C. /		ninistrative Matters Marine Planning (3:15 p.m.; 15 minutes; <i>report due Monday, June 13</i>)	Todd Phillips
Pu	bli	c Comment (3:30 p.m.; 15 minutes)	
GN		Administrative Matters (<i>continued</i>) Review Agenda Leads and Assignments, Other Business (3:45 p.m.; 15 minutes)	Melissa Mandrup

ADJOURN – *estimated* 4:00 p.m.

05/16/22