PROPOSED WEBINAR AGENDA Groundfish Management Team (GMT)

Pacific Fishery Management Council
Online Webinar Meeting

Friday, March 25 1:00 P.M. - 4:00 P.M.

The following agenda items reflect the numbering and title of the April 2022 Council Meeting Agenda. Discussion length for each agenda item is an estimate. The meeting will adjourn when business for the day is completed. Public comment is scheduled at the end of the webinar; however, the Chair may allow public comment after each agenda item.

GMT Administrative

Call to Order
 Opening Remarks and Agenda Overview
 Melissa Mandrup, Chair
 Todd Phillips

3. Approve Agenda

F. Groundfish Management

3. Biennial Harvest Specifications for 2023-2024 Fisheries John DeVore

Final Action

(1:10 p.m.; 30 minutes; report due Saturday, April 9)

H. Administrative

1. Final West Coast Regional Framework for Determining

The Best Scientific Information Available
(1:40 p.m.; 20 minutes; report due Saturday, April 9)

F. Groundfish Management

7. Electronic Monitoring Update Brett Wiedoff (2:00 p.m.; 15 minutes; report due Monday, April 11)

4. Preliminary Preferred Management Measure Alternatives Todd Phillips for 2023-2024 Fisheries (2:15 p.m.; 45 minutes; report due Sunday, April 10)

8. Inseason Adjustments for 2022 – Final Action Todd Phillips (3:00 p.m.; 15 minutes; report due Monday, April 11)

Public Comment

(3:15 p.m.; 15 minutes)

GMT Administrative Matters (continued)

4. Review Agenda Leads and Assignments, Other Business Melissa Mandrup (3:30 p.m.; 30 minutes)

ADJOURN — *estimated* 4:00 p.m.

PFMC 03/21/2022