PROPOSED AGENDA

Groundfish Management Team (GMT)

Pacific Fishery Management Council Online Webinar Meeting

Monday, November 8, 2021 1:00 P.M. - 4:00 P.M.

Please refer to the Meeting Notice on the Council's website for more information and detailed instructions on joining the meeting. The following agenda items reflect the numbering and title of the November 2021 Council Meeting Agenda. Discussion length for each agenda item is an estimate. The meeting will adjourn when business for the day is completed. Public comment is scheduled at the end of the webinar; however, the Chair may allow public comment after each agenda item.

GMT Administrative

Call to Order
 Opening Remarks and Agenda Overview
 Melissa Mandrup, Chair
 Todd Phillips

3. Approve Agenda

C. Administrative Matters

2. Marine Planning Kerry Griffin (1:10 p.m.; 20 minutes; Report to Council Wednesday, Nov. 17)

4. Preliminary West Coast Regional Framework for Determining Best Scientific Information Available (1:30 a.m.; 30 minutes; Report to Council Friday, Nov. 19)

E. Groundfish Management

2. Adopt Stock Assessments John DeVore (2:00 p.m.; 30 minutes; Report to Council Tuesday, Nov. 16)

4. Preliminary Exempted Fishing Permit Approval for 2023-2024 Jim Seger (2:30 p.m.; 30 minutes; Report to Council Thursday, Nov. 18)

7. Inseason Adjustments – Final Action Melissa Mandrup (3:00 p.m.; 30 minutes; Report to Council Sunday, Nov. 21)

Public Comment

(3:30 p.m.; 15 minutes)

GMT Administrative Matters (continued)

4. Review Agenda Leads and Assignments, Other Business Melissa Mandrup (3:45 p.m.; 15 minutes)

ADJOURN — *estimated* 4:00 p.m.

PFMC 11/02/2021