#### **PROPOSED AGENDA**

# **Groundfish Management Team**

Pacific Fishery Management Council
Online Meeting
August 31, 2021

instructions for how to connect to the Groundfish Management Team's (GMT) webinar will be posted on the Pacific Fishery Management Council's Webpage prior to the first day of the meeting.

The following agenda items reflect the numbering and title of the September 2021 Council Meeting Agenda. Discussion length for each agenda item is an estimate. The meeting will adjourn when business for the day is completed. Public comment is scheduled at the end of the webinar; however, the Chair may allow public comment after each agenda item.

#### **GMT Administrative**

1. Call to Order Melissa Mandrup, Chair

2. Opening Remarks and Agenda Overview Todd Phillips

3. Approve Agenda

#### **E.** Administrative Matters

5. Standard Bycatch Reporting Methodology Brett Wiedoff (1:10 p.m.; 10 minutes; report due Tuesday, Sept. 14)

## **C. Groundfish Management**

3. Pacific Whiting Utilization in the At-Sea Sectors Brett Wiedoff/Jessi Doerpinghaus (1:20 p.m.; 45 minutes; *report due Wednesday, Sept. 8*)

4. Electronic Monitoring Brett Wiedoff (2:05 p.m.; 10 minutes; report due Wednesday, Sept. 8)

2. Stock Assessment Methodology Review John DeVore (2:15 p.m.; 15 minutes; report due Wednesday, Sept. 8)

6. Adopt Stock Assessments John DeVore (2:30 p.m.; 20 minutes; report due Sunday, Sept. 12)

7. Inseason Adjustments – Final Action Melissa Mandrup (2:50 p.m.; 30 minutes; report due Monday, Sept. 13)

## **Public Comment**

(3:20 p.m.; 10 minutes)

### **GMT Administrative Matters (***continued***)**

4. Review Agenda Leads and Assignments, Other Business Melissa Mandrup (3:30 p.m.; 30 minutes)

**ADJOURN** — *estimated* 4:00 p.m.

PFMC 08/24/2021