PROPOSED AGENDA

Groundfish Management Team (GMT)

Pacific Fishery Management Council
Via Webinar

June 10, 2021

Groundfish Management Team meetings are open to the public and public comments will be taken during the scheduled public comment period and at the discretion of the Chair. Instructions on joining the webinar will be posted to the Council webpage. The following agenda items reflect the numbering and title of the June Council Meeting Agenda. Discussion length for each agenda item is an estimate. The meeting will adjourn when business for the day is completed.

GMT Administrative

Call to Order
 Opening Remarks and Agenda Overview
 Melissa Mandrup, Chair
 Todd Phillips

3. Approve Agenda

C. Administrative Matters

4. Marine Planning Todd Phillips (9:15 a.m.; 15 minutes; report due Tuesday, June 29)

2. Standard Bycatch Reporting – Scoping Brett Wiedoff (9:30 a.m.; 30 minutes; report due Thursday, June 24)

G. Groundfish Management

3. Electronic Monitoring Update Melissa Hooper (10:00 a.m.; 15 minutes; report due Saturday, June 26)

4. Groundfish Endangered Species Workgroup Report Brian Hooper (10:15 a.m.; 30 minutes; report due Monday, June 28)

7. Inseason Adjustments for 2021 – Final Action Melissa Mandrup (10:45 a.m.; 30 minutes; report due Tuesday, June 29)

Public Comment

(11:15 a.m.; 15 minutes)

GMT Administrative Matters (continued)

4. Review Agenda Leads and Assignments, Other Business Melissa Mandrup (11:30 a.m.; 30 minutes)

ADJOURN — *estimated* 12:00 p.m.

PFMC 05/26/2021