PROPOSED WEBINAR AGENDA Groundfish Management Team (GMT)

Pacific Fishery Management Council 7700 NE Ambassador Place, Suite 101 Portland, Oregon 97220

Friday, May 29: 9:00 A.M. - 11:00 A.M.

GMT Administrative

1. Call to Order Abigail Harley, Chair

- 2. Roll Call, Introductions, Announcements, etc.
- 3. Opening Remarks and Agenda Overview
- 4. Approve Agenda (5 minutes)

F. Groundfish Management

- 3. Electronic Monitoring Program Final Action Brett Wiedoff/Melissa Hooper (9:05 a.m.; 30 minutes, Report to Council Wednesday, 6/17)
- 2. Stock Assessment Plan and Terms of Reference Final Action John DeVore/Jim Hastie (9:35 a.m.; 30 minutes, Report to the Council Tuesday, 6/16)
- 1. Final Action to Adopt Management Measures and Exempted Fishing Permits for 2021-2022 Fisheries Todd Phillips/Jim Seger/John DeVore (10:05 a.m.; 30 minutes, Report to Council Tuesday, 6/16)

GMT Administrative Matters (continued)

5. Review Agenda Leads and Assignments, Other Business (10:35 a.m.; 10 minutes)

Abigail Harley

Todd Phillips

Public Comment

(10:45 a.m.; 15 minutes)

ADJOURN — estimated 11 a.m.

Purpose of the Webinar

The Pacific Fishery Management Council's GMT will convene a <u>webinar</u> meeting to discuss items related to the June 2020 Council meeting. The webinar will be held Friday, May 29, 2020 from 9 a.m. until 11 a.m. Pacific Daylight Time. Times are subject to change once the meeting begins. Agenda Items listed below GMT Administrative are in numerical order; other agenda items reflect the Council Meeting Agenda Item title and number. The webinar end time is an estimate, the meeting will adjourn when business for the day is completed. This meeting is open to the public. No management actions will be decided by the GMT.

To Attend the Webinar

- 1. Use this link: https://www.gotomeeting.com/meeting/join-meeting
- 2. Enter the Meeting ID/Access Code: 832-392-373
- 3. Please enter your name and email address (required)
- 4. You may use your telephone for the audio portion of the meeting by dialing this TOLL number 1-224-501-3412
- 5. Enter your audio phone pin (shown after joining the meeting)

Technical Information and System Requirements: PC-based attendees are required to use Windows® 10, 8; Mac®-based attendees are required to use Mac OS® X 10.5 or newer; Mobile attendees are required to use iPhone®, iPad®, AndroidTM phone or Android tablet (See the GoToMeeting Webinar Apps).

You may send an email to Mr. Kris Kleinschmidt (<u>mailto:kris.kleinschmidt@noaa.gov</u>) or contact him at 503-820-2280, extension 412 for technical assistance.

Do to the ongoing Covid-19 pandemic, a public listening cannot be provided at the Council office at this time.

PFMC 05/19/2020