#### PROPOSED AGENDA

# Sablefish Management and Trawl Allocation Attainment Committee (SaMTAAC)

Pacific Fishery Management Council

Hyatt Place Portland Airport

Meeting Place #3

9750 NE Cascade Station

Portland, OR 97220

Telephone: 503-288-2808

October 11-12, 2018

SaMTAAC meetings are open to the public, and public comments will be taken at the discretion of the SaMTAAC Chair. Dates and times on this agenda are subject to change once the meeting begins.

#### THURSDAY, OCTOBER 11, 2018 – 8:00 AM

#### A. Call to Order

1. Roll Call, Introductions, Announcements, etc.

Phil Anderson, Chair

- 2. Approval of Agenda
- **B.** Biological Implications of Geographic Redistribution of Harvest (8:15 a.m.; 0.75 hours)

Melissa Haltuch

C. Other Analysis

(9:00 a.m.; 0.25 hours)

Jim Seger

D. Principles

(9:15 a.m.; 0.50 hours)

BREAK (9:45-10:00 a.m.)

E. Barriers to Attainment

(10:00 a.m.; 2.0 hours)

LUNCH (12:00-1:00 p.m.)

F. Summary of Committee and Advisor Top-5 Alternatives

(1:00 p.m.; 1.0 hours)

G. Implementation Challenges - Discussion

(2:00 p.m.; 1.0 hours)

Matt Dunlap

BREAK (3:00-3:15 p.m.)

#### PUBLIC COMMENT (3:15-3:30 p.m.)

# *H. Selection of Candidate Alternatives for Further Development and Analysis* (3:30 p.m.; 1.0+ hours)

#### FRIDAY, OCTOBER 12, 2018 – 8:00 AM

# I. Refinement of Alternatives

(8:00 a.m.; 3.75 hours)

BREAK (timing to be determined)

PUBLIC COMMENT (11:45 a.m.-12:00 p.m.)

LUNCH (12:00-1:00 p.m.)

### I. Refinement of Alternatives (continued)

(1:00 p.m.; 1.25 hours)

## J. Finalization of Committee Report

(2:15 p.m.; 0.5 hours)

#### K. Scheduling Next Meeting

(2:45 p.m.; 0.25 hours)

ADJOURN – 3:00 PM