## PROPOSED AGENDA

## **Coastal Pelagic Species Management Team**

Pacific Fishery Management Council San Diego Marriott Del Mar Dana Point Room 11966 El Camino Real San Diego, California November 3-5, 2018

This meeting of the Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) begins at 8 a.m., Saturday November 3, 2018, in conjunction with the November Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSMT Chair. Breaks will be taken as necessary, at the discretion of the Chair.

### SATURDAY NOVEMBER 3, 2018 – 8 AM

A. Call to order, Introductions, Approve Agenda (8 a.m., 0.5 hours)

Alan Sarich

B. Amendment 17 Live Bait Allowance FPA (w/CPSAS in Rancho Santa Fe Room) (8:30 a.m., 1 hour); Report to Council (E.3)

Kirk Lynn/Trung Nguyen

C. 2018 Exempted Fishing Permits (w/CPSAS in Rancho Santa Fe Room) (9:30 a.m., 0.5 hours); report to Council (E.4)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

D. Work Session - Report Writing

All

(10 a.m., 2 hours); CPSMT members may attend 11 a.m. SSC planning session, Grand F/G Room

#### LUNCH

E. Review E.3 and E.4 Reports (1 p.m., 1 hour)

All

F. Climate and Communities Initiative Update (2 p.m., 1 hour); Report to Council (H.1)

TBD

G. Finalize Reports
(3 p.m., 1 hour)

All

H. Public Comment (4 p.m., 0.5 hours)

Alan Sarich

# SUNDAY NOVEMBER 4, 2018 – 8 AM

I. Council Floor Session (E.1, E.2, E.3, E.4) (8 a.m., 4 hours); CPSMT may attend floor session or use this t	time as a work session
LUNCH	
J. Review of Management Categories (w/CPSAS in Rancho Santa Fe Room) (1 p.m., 1 hour); Report to Council (E.5)	Lorna Wargo/Josh Lindsay
K. Stock Assessment Prioritization Process (w/CPSAS in Rancho Santa Fe Room) (2 p.m., 1 hour); Report to Council (E.6)	Kevin Hill
L. Work Session – Report Writing (3 p.m., 1 hour)	All
M. Review and Finalize E.5 and E.6 Reports (4 p.m., 1 hour)	All
N. Legislative Matters (5 p.m., 1 hour)	TBD
MONDAY NOVEMBER 5, 2018 – 8 AM	
O. Discussion of Sigma Analysis (8 a.m., 1 hour)	TBD
P. Council Floor Session (E.5, E. 6) (9 a.m., 3 hours)	
LUNCH	
Q. Membership Appointments and COPs (1 p.m., 1 hour); Report to Council (1.4)	Alan Sarich
R. Future Council Meeting Agenda and Workload Planning (2 p.m., 1 hour); Report to Council (I.5)	All
S. Elections (3 p.m., 0.5 hours)	Kerry Griffin
T. Future Agenda Planning (CPSMT-specific) (3:30 p.m., 1 hour)	Alan Sarich
ADJOURN	
PFMC 10/05/18	