PROPOSED AGENDA

Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel

Pacific Fishery Management Council San Diego Marriott Del Mar Rancho Santa Fe Room 1/2 11966 El Camino Real San Diego, California November 3-5, 2018

This meeting of the Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel (CPSAS) begins at 8 a.m., Saturday November 3, 2018, in conjunction with the November Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSAS Cochairs. Breaks will be taken as necessary, at the discretion of the Co-chairs.

SATURDAY NOVEMBER 3, 2018 – 8 AM

A. Call to order, Introductions, Approve Agenda (8 a.m., 0.5 hour)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

B. Amendment 17 Live Bait Allowance FPA (w/CPSMT) (8:30 a.m., 1 hour); Report to Council (E.3)

Kirk Lynn/Trung Nguyen

C. 2018 Exempted Fishing Permits (w/CPSMT) (9:30 a.m., 0.5 hours); report to Council (E.4)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

D. Work Session - Report Writing

All

(10 a.m., 2 hours); CPSAS members may attend 11 a.m. SSC planning session, Grand F/G Room

LUNCH

E. Review E.3 and E.4 Reports (1 p.m., 1 hour)

All

F. Climate and Communities Initiative Update (2 p.m., 1 hour); Report to Council (H.1)

TBD

G. Public Comment (3 p.m., 0.5 hours)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

H. Finalize Reports
(3:30 p.m., 1 hour)

All

SUNDAY NOVEMBER 4, 2018 – 8 AM

I. Council Floor Session (E.1 – E.4)
(8 a.m., 4 hours); CPSAS may attend floor session or use this time as a work session

LUNCH

J. Review of Management Categories (w/CPSMT) (1 p.m., 1 hour); Report to Council (E.5)

Lorna Wargo/Josh Lindsay

K. Stock Assessment Prioritization Process (w/CPSMT)

Kevin Hill

(2 p.m., 1 hour); Report to Council (E.6)

L. Work Session – Report Writing (3 p.m., 1 hour)

All

M. Review and Finalize E.5 and E.6 Reports (4 p.m., 1 hour)

All

N. Legislative Matters

Jennifer Gilden (tentative)

(5 p.m., 1 hour)

MONDAY NOVEMBER 5, 2018 – 8 AM

O. Membership Appointments and COPs (8 a.m., 1 hour); Report to Council (I.4)

Kerry Griffin

P. Council Floor Session (E.5 – 6) (9 a.m., 3 hours)

LUNCH

Q. Discussion of Sigma Analysis (1 p.m., 1 hour)

TBD

R. Future Council Meeting Agenda and Workload Planning (2 p.m., 1 hour); Report to Council (I.5)

All

S. Future Agenda Planning (CPSAS-specific) (3 p.m., 1 hour)

Kerry Griffin

ADJOURN

PFMC 10/05/18