PROPOSED AGENDA Scientific and Statistical Committee Groundfish Subcommittee

Pacific Fishery Management Council Doubletree by Hilton Spokane City Center Salon III Room 322 N. Spokane Falls Ct. Spokane, Washington 99201 Telephone: 509-455-9600

June 7, 2017

Scientific and Statistical Committee (SSC) Groundfish Subcommittee meetings are open to the public, and public comments will be accepted at the discretion of the SSC Groundfish Subcommittee Chair.

A suggestion for the amount of time each agenda item should take is provided. All times are approximate and subject to change. At the time the agenda is approved, priorities can be set and these times revised. Discussion leaders should determine whether more or less time is required, and request the agenda be amended.

WEDNESDAY, JUNE 7, 2017 - 8 AM

A. SSC Groundfish Subcommittee Administrative Matters

1. 2. 3.		Dave Sampson
	Discussion of Problems with the CalCOM Database	John Field
	(8 a.m., 1 hour)	
F. G	roundfish Management	
4.	Final Stock Assessments and Catch Reports	
	(9 a.m., 6.5 hours) Report to SSC on Friday	
	a. Review Cowcod Catch Report	
	(9 a.m., 0.5 hours)	
	b. Review Arrowtooth Flounder Update Assessment	Dave Sampson
	(9:30 a.m., 1.5 hours)	
	c. Review Blackgill Rockfish Update Assessment	John Field
	(11 a.m.; 1.5 hours)	

LUNCH (12:30-1:30 p.m.)

F. Groundfish Management, continued

d.	Review Bocaccio Update Assessment	John Field
	(1:30 p.m., 1.5 hours)	
e.	Review Darkblotched Rockfish Update Assessment	Vlada Gertseva
	(3 p.m., 1.5 hours)	

A. SSC Groundfish Subcommittee Administrative Matters, continued

5. Review Statement (4:30 p.m.)

ADJOURN

PFMC 05/04/17