PROPOSED AGENDA Coastal Pelagic Species Management Team Pacific Fishery Management Council

Pacific Fishery Management Council DoubleTree by Hilton Sacramento Rubicon River Room 2001 Point West Way Sacramento, CA 95815 Telephone: 916-929-8855

April 7-9, 2017

This meeting of the Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) begins at 8 a.m., Friday, April 7, 2017, in conjunction with the April Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSMT Chair. The CPSMT and the Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel (CPSAS) will meet jointly at various times throughout the meeting, as indicated in the agenda below.

FRIDAY, APRIL 7, 2017 – 8 AM				
<i>A</i> .	<i>Call to order, Introductions, Approve Agenda, Open Discussion</i> (8 a.m., 0.5 hours) Walk through agenda, assign rapporteurs	Lorna Wargo		
<i>B</i> .	Central Subpopulation of Northern Anchovy Overfishing Limit (OFL) P (8:30 a.m., 1 hour) – In Sacramento Room	Process André Punt		
С.	Pacific Sardine Stock Assessment (9:30 a.m., 1.5 hours) – In Sacramento Room	Kevin Hill		
BREAK				
D.	<i>Initial Discussion on Sardine Assessment and Management Measures</i> (11:30 a.m., 0.5 hours) Rapporteur: Kirk Lynn	All		
LUNCH				
Е.	Central Subpopulation of Northern Anchovy OFL Process (1 p.m., 1 hour) Rapporteur: Lorna Wargo	Lorna Wargo		
<i>F</i> .	Methodology Review Planning (2 p.m., 1 hour) – CPSAS attends	Dale Sweetnam		
BREAK				
<i>G</i> .	Public Comment (3:30 p.m., 0.5 hours)	Lorna Wargo		

H. Work Session

(4 p.m., 1 hour)

SATURDAY, APRIL 8, 2017

G. Small-scale Fishery Management Cyreis Schmitt/Chelsea Protasio (8 a.m., 1 hour) – CPSAS attends; Rapporteur: Chelsea Protasio, Lorna Wargo				
H. Pacific Sardine Stock Assessment and Management Med (9 a.m., 1 hour) - Discussion	<i>asures</i> Lorna Wargo			
BREAK				
<i>I. Work Session</i> (10:30 a.m., 1.5 hours)	All			
LUNCH				
J. Carryover Provisions of National Standard 1 Guidelines (1 p.m., 1 hour) – Joint with CPSAS; Rapporteur: Josh Li				
K. Work Session (2 p.m., 2.5 hours)	All			
<i>L. Public Comment</i> (4:30 p.m., 0.5 hours)	Lorna Wargo			

SUNDAY, APRIL 9, 2017 - 8 AM

CPS agenda items are scheduled for Council consideration for much of Sunday. Most CPSMT members will be in the Council room for those agenda items, hence the CPSMT agenda may need to be flexible.

М.	Bureau of Ocean Energy Management Ocean Energy Task Force (2 p.m., 1 hour); Rapporteur: Chelsea Protasio	TBD
N.	<i>Future Agenda Planning</i> (3 p.m., 1 hour); Rapporteur: Alan Sarich	Lorna Wargo

ADJOURN

PFMC 3/23/2017