PROPOSED AGENDA

Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel

Pacific Fishery Management Council DoubleTree by Hilton Sacramento American River Room 2001 Point West Way Sacramento, CA 95815 Telephone: 916-929-8855

April 7-9, 2017

This meeting of the Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel (CPSAS) begins at 8 a.m., Friday, April 7, 2017, in conjunction with the April Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSAS Chair. The CPSAS and the Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) will meet jointly at various times throughout the meeting, as indicated in the agenda below.

FRIDAY, APRIL 7, 2017 – 8 AM

A. Call to order, Introductions, Approve Agenda, Open Discussion (8 a.m., 1 hour) Walk through agenda, assign rapporteurs

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

B. Central Subpopulation of Northern Anchovy OFL Process (8:30 a.m., 1 hour) – Sacramento Room

Kevin Hill

C. Pacific Sardine Stock Assessment (Report to Council) (9:30 a.m., 1.5 hours) – Sacramento Room

Kevin Hill

BREAK

D. Initial Discussion on Sardine Assessment and Management Measures (11:30 a.m., 0.5 hours)

All

LUNCH

E. Central Subpopulation of Northern Anchovy OFL Process (1 p.m., 1 hour) – Attend CPSMT, Rubicon River Room

Lorna Wargo

F. Methodology Review Planning
(2 p.m., 1 hour) – Attend CPSMT, Rubicon River Room

Dale Sweetnam

BREAK

G. Work Session (3:30 p.m., 1 hour)

All

H. Public Comment (4:30 p.m., 0.5 hours)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

SATURDAY, APRIL 8, 2017

G. Small-scale Fishery Management

Cyreis Schmitt

(8 a.m., 1 hour) – Attend CPSMT, Rubicon River Room

H. Pacific Sardine Stock Assessment and Management Measures (9 a.m., 1 hour)

All

BREAK

I. Work Session

All

(10:30 a.m., 1.5 hours)

LUNCH

J. Carryover Provisions of National Standard 1 Guidelines

John DeVore

(1 p.m., 1 hour) – Joint with CPSMT, Rubicon Room

K. Work Session

All

(2 p.m., 2.5 hours)

L. Public Comment

(4:30 p.m., 0.5 hours)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

<u>SUNDAY</u>, <u>APRIL 9</u>, <u>2017 – 8 AM</u>

CPS agenda items are scheduled for Council consideration for most of Sunday. Most CPSAS members will be in the Council room for those agenda items. Depending on the Council's schedule, the CPSAS will discuss the following items.

M. Bureau of Ocean Energy Management (BOEM) Ocean Energy Task Force

TBD

(2 p.m., 1 hour)

O. Future Agenda Planning

(3 p.m., 1 hour)

Diane Pleschner-Steele Mike Okoniewski

ADJOURN

PFMC

03/23/17