PROPOSED AGENDA

Coastal Pelagic Species Management Team

Pacific Fishery Management Council Meeting
The Riverside Hotel
2900 Chinden Boulevard
Boise, Idaho 83714
Clearwater Room
September 14-15, 2016

This meeting of the Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) begins at 8 a.m., Wednesday, September 14, 2016, in conjunction with the September Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSMT Chair. The CPSMT and the Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel (CPSAS) will meet jointly at various times throughout the meeting, as indicated in the agenda below.

WEDNESDAY SEPTEMBER 14, 2016 – 8 AM

A. Call to order, Introductions, Approve Agenda, Open Discussion (8 a.m., 0.5 hours)

Lorna Wargo

B. Artisanal Fishery Management Issue Scoping (Report to Council) (8:30 a.m., 0.5 hours) – Joint with CPSAS

TBD

C. Anchovy Management Update (Report to Council) (9 a.m., 0.5 hours) – Joint with CPSAS

Lorna Wargo

D. Work Session – Draft Reports (9:30 a.m., 2.5 hours)

All

E. Minimum Stock Size Thresholds Report (Report to Council) (1 p.m., 1.5 hours) – Cinnabar Room

Kevin Hill

BREAK

LUNCH

F. Fishery Ecosystem Plan Coordinated Ecosystem Indicator Review Initiative (Report to Council)

TBD

(3 p.m., 0.5 hours) – Joint with CPSAS

G. Ecosystem-Based Fishery Management Roadmap (3:30 p.m., 0.5 hours) - Joint with CPSAS

Heather Sagar

H. Public Comment (4 p.m. 1 hour)

Lorna Wargo

I. Work Session/Discussion (5 p.m. 0.5 hours)

All

THURSDAY SEPTEMBER 15, 2016 – 8 AM

J. Stock Assessment Workshop Report (8 a.m., 0.5 hour) – Joint with CPSAS

Will Satterthwaite

K. Review Draft Reports (8:30 a.m., 1.5 hours)

All

BREAK

L. Legislative Matters

Jennifer Gilden

(10:30 a.m., 1 hour) (CPSAS attends; not joint session)

M. Stock Assessment Fishery Evaluation Schedule and New Format Outline (11 a.m., 1 hour) Kerry Griffin

LUNCH

N. Methodology Review Topics and Exempted Fishing Permits (1 p.m., 1 hour) - Joint with CPSAS

Kirk Lynn

(1 p.m., 1 nour) John will CI Sti

O. Finalize Supplemental Reports

Co-Chairs

(2 p.m., 1 hour)

BREAK

P. Future Agenda Planning (3:30 p.m., 1 hour)

Lorna Wargo, Kerry Griffin

ADJOURN

PFMC

08/19/16