## PROPOSED AGENDA

# **Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel**

Pacific Fishery Management Council Meeting
The Riverside Hotel
2900 Chinden Boulevard
Boise, Idaho 83714
Delamar Room
September 14-15, 2016

This meeting of the Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel (CPSAS) begins at 8 a.m., Wednesday, September 14, 2016, in conjunction with the September Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSAS Co-Chairs. The CPSAS and the Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) will meet jointly with the Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) at various times throughout the meeting, as indicated in the agenda below.

#### WEDNESDAY SEPTEMBER 14, 2016 – 8 AM

- A. Call to order, Introductions, Approve Agenda, Open Discussion Mike Okoniewski (8 a.m., 0.5 hours) Diane Pleschner-Steele, Kerry Griffin
- **B.** Artisanal Fishery Management Issue Scoping (Report to Council) TBD (8:30 a.m., 0.5 hours) Joint with CPSMT, Clearwater Rm.
- C. Anchovy Management Update (Report to Council)

  (9 a.m., 0.5 hours) Joint with CPSMT, Clearwater Rm.
- D. Work Session Draft Reports
  (9:30 a.m., 2.5 hours) Delamar Rm.

### **LUNCH**

E. Minimum Stock Size Thresholds Report (Report to Council) (1 p.m., 1.5 hours) – Cinnabar Rm.

#### **BREAK**

- F. Fishery Ecosystem Plan Coordinated Ecosystem Indicator Review Initiative (Report to Council)

  (3 p.m., 0.5 hours) Joint with CPSMT, Clearwater Rm.
- G. Ecosystem-Based Fishery Management Roadmap
  (3:30 p.m., 0.5 hours) Joint with CPSMT, Clearwater Rm.

H. Work Session/Discussion All (4 p.m. 1 hour) – Delamar Rm. I. Public Comment All (5 p.m. 0.5 hours) – Delamar Rm. THURSDAY SEPTEMBER 15, 2016 – 8 AM J. Stock Assessment Workshop Will Satterthwaite (8 a.m., 0.5 hour) – Joint with CPSMT, Clearwater Rm. K. Review Draft Reports All (8:30 a.m., 1.5 hours) **BREAK** Jennifer Gilden L. Legislative Matters (10:30 a.m., 1 hour) - Clearwater Rm. M. Industry Issues and Discussion Co-Chairs (11:30 a.m., 1 hour) LUNCH N. Methodology Review Topics and EFPs Kirk Lynn (1 p.m., 1 hour) - Joint with CPSMT, Clearwater Rm. O. Finalize Supplemental Reports Co-Chairs (2 p.m., 1 hour) – Delamar Rm. **BREAK** P. Future Agenda Planning Co-Chairs, Kerry Griffin (3:30 p.m., 1 hour) – Delamar Rm. **ADJOURN PFMC** 

08/22/16