## PROPOSED AGENDA

## **Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel**

Pacific Fishery Management Council Meeting
Cotati Room
Doubletree by Hilton Sonoma
One Doubletree Drive
Rohnert Park, California 94928

This meeting of the Coastal Pelagic Species Advisory Subpanel (CPSAS) begins at 8:00 a.m., Saturday, April 11, 2015. It will be held in conjunction with the April Pacific Fishery Management Council meeting. There will be an opportunity for public comment, at the discretion of the CPSAS Chair. The Coastal Pelagic Species Management Team (CPSMT) and CPSAS will meet jointly from 8 a.m. -10 a.m. on April 11, and again from 9.a.m-10 a.m. on Sunday April 12.

## SATURDAY APRIL 11 – 8 AM

(Joint meeting 8 a.m. – 10 a.m., Cotati Room)

- A. Call to order, Introductions, Approve Agenda, Assign rapporteurs

  Mike Okoniewski (8 a.m., 0.5 hour)

  Diane Pleschner-Steele, Lorna Wargo Kerry Griffin
- B. Pacific Sardine Stock Assessment Presentation (8:30 a.m., 1 hour) Report to Council; G.1

Kevin Hill

C. Council Operating Procedure (COP) 26: Methodology Reviews (9:30 a.m., 0.5 hours) – Report to Council; G.2

Kerry Griffin

BREAK (end of joint meeting)

D. Write and Review Report on COP 26 Report: Methodology Reviews (10:30 a.m., 1 hour)

All

LUNCH

E. Write and Review Report on Sardine Harvest Spex & Mgt. Measures (2 p.m., 1 hour)

All

**BREAK** 

F. Public Comment (3:30 p.m., 0.5 hours)

Diane Pleschner-Steele

G. Finalize Reports on Sardine Management and COP 26 (4 p.m., 1 hour)

All

## SUNDAY APRIL 12, 2015 – 8 AM

H. Work Session All

(8 a.m., 1 hour)

I. National Standards 1, 3, and 7 (joint with CPSMT, Cotati Room) Wes Patrick (9 a.m., 1 hour) – Report to Council; F.2

J. Future Agenda Planning (10 a.m., 1 hour)

Diane Pleschner-Steele

LUNCH

K. Council Action on Pacific Sardine Harvest Specifications and Management Measures; and COP 26 for Methodology Reviews

(Time TBD, Council Floor)

**ADJOURN** 

PFMC 03/24/15